Kadın

2016 Yılının En İyi Ruj Renkleri

2016 Yılının En İyi Ruj Renkleri

İlkbahar-Yaz hem şık hem büyüleyici ruj renkleri için önerilerimiz, Hazır yaz ve o muhteşem düğün sezonu yavaş yavaş açılırken size kullanabileceğiniz renklerden bahsetmek istiyoruz. Kadınlar için vazgeçilmez olan bordonun tonları geçtiğimiz Sonbahar ve Kış mevsimlerinin de ön sıraların da yer alsada bu renkleri tek bir mevsime sığdırmak mümkün olmazdı herhalde.

Bu yazıda Maybelline serisinin koyu tonlarına göz atalım dedik. Bu üç renge gelecek olursak hepsinin vazgeçilmez olan bordo rujlar arasında olduğunu görüyoruz.

Maybelline Ruj mat/matte 965

Dünyada ün yapmış bir markanın böyle bir serisinin bizi yanılttığını söyleyemeyiz.  Markanın en popüler renkleri arasında, en çok satanlar sırasında yer alan 965 serisi büyüleyici rengiyle bize merhaba dedi.  Kendi kategorisi içinde vazgeçilmez alınması gereken bir ruj. Gelelim rujun özelliklerine; kırmızı ve tonları sürerken bizi tedirgin etse de kullanımı açık rujlar kadar kolay. Sürümü adına yakışır bir tarzda. İkinci katına gerek bırakmayan Maybelline matte 965 duruşuyla gözleri üzerine çekiyor. Dudakları adı gibi kurutmuyor, kalıcılığına gelecek olursak oldukça uzun saatler tazeliğini koruyor. Koyu bir göz makyajınızı Maybelline  965 ile tamamlayıp gecenin en gözde güzelleri arasında yer alabilirsiniz. Güzelliğinize güzellik katmak hiç bu kadar kolay olmamıştır. Dolgun dudak isteyenler için ilk bakılması gereken seçenekler arasında.  Fiyatı da oldukça şaşırtıcı kalitesi ve muhteşem rengiyle kozmetikler de 19.90 TL ‘ye alabileceğiniz en güzel ürünler arasında diyebiliriz.     

Maybelline Ruj mat/matte  970

Bloglar arasında kırmızıdan bordoya geçişin en güzel rengi olan 970 serisi sezona hızlı bir giriş yaptı. Özelikle açık tenlerde olağanüstü durabilecek bir ton. Özel gecelerinizin, davetlerin, düğünlerin en güzel kurtarıcısı olarak kullanabileceğiniz 970 makyaj malzemeleri arasında olmazsa olmazlar arasında. Açık rengine karşı kapatıcılığı inanılmaz.  Günlük kullanımda da fresh bir güzelliğe sahip olmanıza yaracak en büyük kurtarıcılarınız arasında yer almalı…  Sade bir rimel, hafif bir allık ve 970 Maybelline mat ile sizde doğal bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. Kırmızının etkileyici rengi bu seriyle mat bir görünüme sahip olmuş. Kırmızıyı hiç bu kadar dolgun ve mat görmediniz. Kokusunu diğer rujlar gibi hissetmiyorsunuz bile.  Bu ürünü Maybelline mat serisini tüm kozmetikçilerde rahatça bu fiyata 19.90’ TL bulabilirsiniz.

Maybelline Ruj mat/mtte 975

Bir bordoyu hiç bu şekilde gördünüz mü? Bordo kızlar arasında kulanımı çok zor ama görünümü en muhteşem renklerdendir.  Her bordo her tene uygun durmaz. Her rujda her güzelde doğru durmaz.  Bordo zordur ama bir o kadar da vazgeçilmez. Eğer sizde bordoyu bu denli seviyorsanız bu yazıya kulak vermenizi öneririm… En güzel abiyelerinizin en şık tamamlayıcısı, en özel gününüzün en doğru parçası muhteşem serisiyle 975 burada.  Neden sizde bu rujla farkınızı göstermiyorsunuz? Farklı olmak cesaret ister sizde cesareti Maybelline 975’ te bulacaksınız. Bordo güzel gülüşlerin en yakışan rengi ve işte bu renk teninizle birleşti. Matlığı ve uzun süre kalıcılığı ile rakiplerin önüne geçmesine yeter de artar bile.  Sade bir makyaj hafif bir pudra,  dudak kalemiyle işlem tamamdır. Adına ve kalitesine göre uygun fiyatıyla ruj reyonlarında yerini kaptı.

Flormar Revolution Perfect Liptick Ruj R16

Bordoya yakın olan en tatlı renk Flormar R16. Flormar eskiden beri rujlarıyla, farları, allıkları ve uygun fiyatıyla herkesin alabileceği bir marka. R16 görünümüyle de alışılmışın dışında, sadece kapağı için bile alınabilir. Kolay tutumu, şık dış kabı, hafifliği farkını yaratıyor. Bordoya yakın hafif morluğu da farklılıkları arasında. Sürüşüyle dudaklarda rahatlığa, rengiyle farklı bir görüşe sahip olabilirsiniz. Dudaklara renk verirken aynı zamanda nemlendirmeyi unutmuyor. Fiyatıyla da cep yakmayan, kaliteli rujlarıyla da flormar yine sezonun önce tercih edilen markaları arasına bu tonlarıyla girmiş. 18.90’ TL fiyatıyla alınabilir bordo renkler arasında.

Ambalajları farklı ya da aynı olsalar da, renkleri bordo diye anılsa da tende kesinlikle farklı duruyorlar. Bordo rujları alırken muhakkak teninizde ya da dudaklarınızda deneyerek alırsanız doğru bordo rujunuzu bulmuş olursunuz. Her bordo güzeldir; fakat kendine uygun tenlerde.

İlgili yazılar

Yorumlar - Yorum yapmak için tiklayin

YORUM BIRAKIN